Benieuwd naar de voordelen van glasvezel? Doe de glasvezel check van KPN
Serverruimte glasvezelkabels

Benieuwd naar de voordelen van glasvezel? Doe de glasvezel check van KPN

Problemen met het internet? Is het te langzaam, of is het in de ene ruimte slechter dan in de andere ruimte? Via de ‘glasvezel check KPN’ ontdek je eenvoudig hoe snel jouw internet is ten opzichte van andere internetaanbieders. Door je postcode en huisnummer in te voeren, zie je eenvoudig of je in aanmerking komt voor glasvezel internet en kun je vervolgens bekijken welk aanbod voor jou het meest geschikt is. 

Waarom glasvezel?

Glasvezel van KPN is een van de beste opties voor het aansluiten van uw internetverbinding thuis. Een van de voordelen van het gebruik van glasvezel is dat je een hogere internetsnelheid krijgt dan met ADSL of kabelverbindingen. Met glasvezel heb je ook meer garantie op een stabielere verbinding, waardoor je je niet hoeft te ergeren aan haperend internet.

De glasvezel check van KPN

Met de glasvezel check van KPN kun je eenvoudig achterhalen of glasvezel bij je in de buurt beschikbaar is. Je kunt de check doen door je postcode en huisnummer in te voeren en KPN zal je vervolgens laten weten of glasvezel bij je in de buurt beschikbaar is. Als glasvezel in jouw omgeving inderdaad beschikbaar is, kunt je voorts kiezen tussen een van de vele glasvezel abonnementen die er worden aangeboden. Benieuwd naar kabelbeheer? Kijk hier voor meer over kabels.

Voor je huis of bedrijf

De glasvezelcheck van KPN is dus een handige manier om te controleren of je huis of bedrijf geschikt is voor glasvezel. Je hoeft ook geen extra kosten te betalen voor het gebruik van de glasvezelcheck; het is volledig gratis. Internet via glasvezel is van erg hoge kwaliteit. Het bereik is zeer sterk. Daarom is het zowel voor jou en je gezin of huisgenoten zeer aan te raden om voor glasvezel internet te kiezen. Zo kunnen vader en moeder in de woonkamer het internet op dezelfde hoge snelheid gebruiken om een film te kijken via de smart TV, terwijl de kinderen op de slaapkamer online aan het gamen zijn. Ook voor bedrijven is glasvezel super handig: iedereen kan tegelijk productief zijn en snel schakelen op kantoor via dezelfde sterke internetverbinding.